Feestdriedaagse

Tijdens het Ter Steege Ballonfestival kon u niet alleen genieten van luchtballonnen. In de feesttent was het drie avonden feest!

Op donderdagavond bouwden de Kisjeskearls een feestje. Kisjeskearls is de Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen… Nu zijn er De Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep NORMAAL, te laten horen. Daarna speelde  BTW Band.

Op vrijdagavond was het tijd voor het leukste feest van Nederland: Qmusic: The Party! Vanaf 20.30 uur zorgden de DJ’s van Qmusic dat het dak eraf knalde.

Op zaterdagavond hoorde je vanaf 20.30 uur alleen de allerbeste dance, rock en hiphop tracks live door de speakers knallen zodra Popgunnn het podium betrad. Voeg daar de DJ’s Jumping Jacks aan toe en het feestje was compleet!

Op zaterdag vond natuurlijk vanaf 9.00 uur ook weer de jaarlijkse Brunink Drakenbootrace plaats. Vanaf 15.00 uur was er zaterdagmiddag volop gezelligheid in de feesttent tijdens Het Speciale Feest!