Feestdriedaagse

Tijdens het Ter Steege Ballonfestival kunt u niet alleen genieten van luchtballonnen. In de feesttent is het drie avonden feest!

Op donderdagavond bouwen de Kisjeskearls een feestje. Kisjeskearls is de Achterhoekse vertaling voor marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen… Nu zijn er De Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep NORMAAL, te laten horen. Het voorprogramma wordt op deze avond verzorgd door BTW Band en de toegang is GRATIS!

Op vrijdagavond is het tijd voor het leukste feest van Nederland: Qmusic: The Party! Vanaf 20.30 uur zorgen de DJ’s van Qmusic dat het dak eraf knalt. Feestgarantie met een video decor, leuke give-aways en natuurlijk ‘Het Foute Uur’!  Kaarten kosten € 5,- (deurverkoop).

Op zaterdagavond hoor je vanaf 20.30 uur alleen de allerbeste dance, rock en hiphop tracks live door de speakers knallen zodra Popgunnn het podium betreedt. Met ijzersterk bedachte mash ups & medleys worden de beste hits moeiteloos aan elkaar geregen.  Voeg daar de DJ’s Jumping Jacks aan toe en een uitzinnig groot feest is gegarandeerd! Kaarten kosten € 5,- (deurverkoop).

Op zaterdag vindt natuurlijk vanaf 9.00 uur ook weer de jaarlijkse Brunink Drakenbootrace plaats. Vanaf 15.00 uur is er zaterdagmiddag volop gezelligheid in de feesttent tijdens Het Speciale Feest!

Als het weer het dit jaar toelaat sluiten we het Ter Steege Ballonfestival op zaterdagavond rond 22.30 uur af met een adembenemende Nightglow, waarbij luchtballonnen op de uiterwaarden oplichten op de maat van de muziek. Deze Nightglow wordt begeleid door een spectaculaire lasershow! U komt toch ook genieten langs de Vecht?