Programma Ballonfestival Hardenberg 2019

29e Ter Steege Ballonfestival Hardenberg

Donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni kunt u voor de 29e keer genieten van het jaarlijkse Ter Steege Ballonfestival Hardenberg. Bij goede weersomstandigheden kunt u vanaf 19.30 uur drie avonden lang genieten van een prachtig ballonnenspektakel aan de uiterwaarden van de Vecht! 

Special Shapes
Ook dit jaar komen er weer verschillende bijzondere ballonnen naar het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg. Vele prachtig gekleurde ballonnen en natuurlijk een aantal spectaculaire special shapes. Houd onze website in de gaten voor al het ballonnen nieuws!

Feestdriedaagse
Tijdens het Ter Steege Ballonfestival kunt u niet alleen genieten van luchtballonnen. In de feesttent is het drie avonden feest! Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Daarnaast kunt u op zaterdag vanaf 9.00 uur natuurlijk genieten van de Brunink Drakenbootrace en is er op zaterdagmiddag volop gezelligheid in de feesttent tijdens Het Speciale Feest.

Nightglow 
Als het weer het dit jaar toelaat sluiten we het Ter Steege Ballonfestival op vrijdagavond rond 22.30 uur af met een adembenemende Nightglow, waarbij luchtballonnen op de uiterwaarden oplichten op de maat van de muziek. U komt toch ook genieten langs de Vecht? Meer informatie vindt u in het Programma en bij de Veelgestelde vragen.

programma ter steege ballonfestival

Het Ter Steege Ballonfestival maakt onderdeel uit van de Vechtpark Zomermaand.