Feestdriedaagse

Tijdens het Ter Steege Ballonfestival kunt u niet alleen genieten van luchtballonnen. In de feesttent is het drie avonden feest!

Programma Feestdriedaagse

Tijdens het Ter Steege Ballonfestival kunt u niet alleen genieten van luchtballonnen. In de feesttent staan drie avonden feest op de planning!

Op donderdagavond zorgen Marcus & Taylor voor een avondvullende show. Kom genieten van gezellige meezingers en echte feestnummers. Van rock ‘n roll tot de allermooiste Nederlandstalige hits. De grote oude piano vormt het middelpunt van de podiumpresentatie. Daarnaast wordt het podium gevuld met een grote boekenkast van een gitaarversterker, warme Perzische tapijten en lampen. Een prachtig plaatje om te zien! Zing mee met nummers uit de top 40 en bekende klassiekers. Bovendien is de toegang op donderdagavond GRATIS!

Vrijdagavond is het tijd voor het leukste feest van Nederland: Qmusic: 4 uur Fout. Vanaf 20.30 uur zorgen de DJ’s van Qmusic dat het dak eraf knalt. Dat wordt dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits, zoals Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca en Sex on the beach. Kaarten kosten € 5,- (deurverkoop).

Op zaterdagavond spat de energie van het podium af met Jetset Live! Met een custom made licht- en LEDwall-show, knallende shooters en CO2 is het een genot om naar deze energieke show te kijken. Meer dan 120 meezingers knallen uit de speakers. Het wordt een wervelende show met de allerlekkerste guilty pleasures en de allergrootste hits van toen en nu. Kaarten kosten € 5,- (deurverkoop).

Drakenbootrace en het Speciale Feest!

Daarnaast kunt u op zaterdag vanaf 9.00 uur genieten van de Brunink Drakenbootrace. Ook staat er de zaterdagmiddag natuurlijk weer volop gezelligheid op het programma in de feesttent tijdens Het Speciale Feest.

Nightglow 

Als het weer het dit jaar toelaat sluiten we de vrijdag van het Ter Steege Ballonfestival rond 22.30 uur af met een adembenemende Nightglow. Luchtballonnen lichten aan de uiterwaarden op op de maat van de muziek. Dat belooft een geweldig spektakel te worden! Daarom komt u toch ook genieten langs de Vecht? Meer informatie vindt u bij de Veelgestelde vragen.