Programma Ballonfestival Hardenberg 2019

Programma 29e Ter Steege Ballonfestival Hardenberg

Donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni kon u voor de 29e keer genieten van het jaarlijkse Ter Steege Ballonfestival Hardenberg. Helaas konden de ballonnen op donderdag niet opstijgen door de te harde wind, maar op vrijdag en zaterdag gingen alle heteluchtballonnen omhoog! Naast de luchtballonnen stond er nog veel meer op de planning!

Special Shapes

Ook dit jaar waren er weer verschillende bijzondere ballonnen naar het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg. Vele prachtig gekleurde ballonnen en natuurlijk een aantal spectaculaire special shapes. Calimero en Priscilla kwamen samen met Garfield, Funny Bunny en de Neushoorn uit België naar ons festival. Ook de prachtige Vincent van Gogh ballon steeg 2 dagen op. Daarnaast waren de ballon met de drie beren van Robijn, Babette, het kuiken en de indrukwekkende molen aanwezig!

Programma Feestdriedaagse

Tijdens het Ter Steege Ballonfestival kon u niet alleen genieten van luchtballonnen. In de feesttent stonden drie avonden feest op de planning!

Op donderdagavond zorgden Marcus & Taylor voor een avondvullende show. Vrijdagavond was het tijd voor het leukste feest van Nederland: Qmusic: 4 uur Fout. Vanaf 20.30 uur knalden de DJ’s van Qmusic dat het dak eraf. Op zaterdagavond spatte de energie van het podium af met Jetset Live!

Drakenbootrace en het Speciale Feest!

Daarnaast kon u op zaterdag vanaf 9.00 uur traditiegetrouw genieten van de Brunink Drakenbootrace. Ook stond er de zaterdagmiddag natuurlijk weer volop gezelligheid op het programma in de feesttent tijdens Het Speciale Feest.

Nightglow 

Op vrijdagavond sloten we het Ter Steege Ballonfestival af met een prachtige Nightglow. Luchtballonnen lichtten aan de uiterwaarden op op de maat van de muziek.

Meer informatie vindt u bij de Veelgestelde vragen.